Voor de kinderen van mijn stad. Het meeslepende levensverhaal van Johan Mekke. Hij verandert van een straatvechter in een voorvechter voor kinderen...

Bill Wilson

Bill Wilson

Op zondag 18 januari 1998 ontmoetten enkele medewerkers van de SuperPower Club Bill Wilson.

Het was zeer bemoedigend om deze man te horen spreken en zijn bewogenheid voor de kinderen te ervaren.

In 1998 werd er op de SuperPower Club nog met omgebouwde SRV-wagens gereden. Bill Wilson heeft toen ook een kijkje genomen in onze omgebouwde ‘bus’. Onze SRV-wagens mochten maar 20 km per uur rijden. Hij moest erg lachen om het bordje maximaal 20 km per uur. Dat kennen ze in Amerika niet.

Van 19 tot en met 30 september 1999 zijn een paar medewerkers naar Amerika gegaan (op eigen kosten) om ervaring en ideeën op te doen.

Ze hebben daar het Brooklyn Boot Camp programma doorlopen. Een erg leerzame ervaring! Je draait in principe een week mee met de medewerkers van Metro Ministries.

Van wie is dit kind?

Bill Wilson heeft ook een boek geschreven: Van wie is dit kind? Een echte aanrader voor een ieder die onder kinderen werkt of wil gaan werken.

Dit ontroerende verhaal geeft u een kijk op het harde leven in de binnenstad en vertelt hoe kinderen voor de Heer gewonnen worden, voordat ze onbereikbaar zijn. Maar het strekt veel verder. Het daagt ons uit de kinderen in onze eigen omgeving te bereiken, met gedurfde, ongewone middelen en een meer dan gemiddelde inzet. Behalve een verhaal en een visie, zitten er in dit boek diepe geestelijke lessen. Het is een boek dat je nooit meer loslaat.

Relevante links

Gideon boeken – Hoofdpagina