Voor de kinderen van mijn stad. Het meeslepende levensverhaal van Johan Mekke. Hij verandert van een straatvechter in een voorvechter voor kinderen...

Vrijwilligersprijs

Vrijwilligersprijs 2002

De SuperPower Club is genomineerd voor de Rotterdamse Vrijwilligersprijs 2002! De uitreiking was op vrijdag 6 december. Helaas heeft de SuperPower Club niet gewonnen…

Vrijwilligersprijs 1997

Op woensdag 12 maart 1997 kreeg de SuperPower Club de aanmoedigingssubsidie vrijwilligerswerk uit handen van dagelijks bestuurder Rob Landsbergen.

De prijs met de bijbehorende 5.000 gulden werd uitgereikt tijdens de Charloise vrijwilligersavond. Doel van de prijs is het stimuleren van vrijwilligersorganisaties.

Deze prijsuitreiking heeft grote bekendheid in Rotterdam en omstreken. In meerdere kranten werd de SuperPower Club vermeld. Ook zijn diverse interviews afgenomen en stonden er foto’s in de krant.

Opnames Stadsradio Rotterdam

Stadsradio Rotterdam heeft in verband met de Rotterdamse Vrijwilligersprijs 2002 een interview met enkele bestuursleden en vrijwilligers uitgezonden. De opnames waren in MP3 formaat te downloaden op deze pagina.

Opnames TV Rijnmond

TV Rijnmond heeft op zaterdag 5 oktober opnames gemaakt op de zaterdagmiddag. Van woensdag 9 oktober 18.30 uur tot donderdag 10 oktober 14.40 uur zijn deze ieder uur herhaald op TV Rijnmond.